• Championatvinnere15

Skrivekurs med NKK i Rakkestad 4 februar

Noen av våre medlemmer i FOEHK som er interessert i skriverkurs??

Norsk Kennelklubb region Østfold inviterer til skriverkurs og FOEHK trenger bistand på dette på våre utstillinger fremover. Kurset passer for deg som skal jobbe på klubbens rasespesial eller som ønsker å jobbe på flere forskjellige utstillinger for å lære mer om hva som skjer inne i dommerteltet. 

På kurset gjennomgås hvordan systemet på utstilling er og hvordan dommeren setter premiegrader i de forskjellige klassene. Du lærer om programmet som brukes på iPad i ringen, om ord og utrykk som dommeren bruker under bedømming, både på norsk og på engelsk. Å jobbe som skriver er veldig lærerikt og anbefales til alle som er aktive i utstillingsringen.

Kurset blir holdt i Rakkestad Hundeklubbs lokaler på Monserud i Østbygda i Degernes Lørdag 4 februar kl 10-14. Adressen er Strømsfossveien 1027.

Kurset koster 250,- pr pers og inkl kaffe/te. Innbetaling på Vipps nr 760403 elle bank 9230.28.90228


For medlemmer i FOEHK dekker vi kursavgiften for de som gjør dette for å hjelpe oss på utstillingene fremover. Ta kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., legg ved navn, kvittering for utbetalingen til kurset og kontonummer for refusjon.

Frist for påmelding er 1.februar. Bindende påmelding sendes til NKK direkte, dette gjøres på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Håper noen er villige til å ta kurset og hjelpe oss fremover på utstilling! :-)

Se gjerne også igjennom noen fine e-lærings kurs på NKK sine hjemmesider: https://www.nkk.no/aktuelt/nye-kurs-i-nkk-akademiet-article188326-1398.html

 

Mvh Styret 

 

FØEHK PÅ FACEBOOK