Årsmøte FOEHK 28.03.2023 med protokoll og bilder

Årsmøte i FOEHK, referat og protokoll

Årsmøtet i FOEHK ble arrangert i en nærmest fullsatt Bamserudlåve i Eidsberg tirsdag 28.03.2023. 

Hele 57 registrerte fremmøtte er styret meget imponert over.

Årsmøtet ble ledet med stø hånd av Knut J. Herland og gjennomført med noen kommentarer til nytt budsjett og virksomhetsplan som styret tar med seg i det videre arbeidet for 2023. Protokollen er lagt ut under fanen medlem og referater, samt linket opp i denne artikkelen.  

I etterkant av årsmøtet ble det servert et godt bufè måltid med dessert før vi delte ut Vandrepokaler, Championatskjold og premieskjold for 2022/2023 sesongen.

19 hunder fikk i løpet av sesongen ulike championat titler. Liste over championatvinnere er vedlagt som pdf til artikkelen på hjemmesiden.

Gratulerer til alle premierte og takk for et flott oppmøte!

Mvh Styret

—-

På årsmøtet ble også vandrepokalene for sesongen delt ut.

«Tuppas Pokal» gikk til NEG M-S Vilma med eier/fører Øystein Mørk. Pokalen tildeles beste tispe på 1 dagers prøve eller 1 dag på en 2 dagers prøve sist sesong. Ikke tilstede på årsmøtet.

«Kombipokalen» gikk til Bergsplassen’s Star med fører Morten Kvisler. Kombipokalen tildeles elghunden med beste utstilling og beste jaktprøve sist sesong.

«Beste hannhund pokalen» gikk til Tinnlosen´s SC Mika med fører/eier Stian Harestad. Denne pokalen tildeles beste hannhund på 1.dagers prøve sist sesong.

————–

Avslutningsvis på årsmøtet så hadde FOEHK trekning av en tracker blant alle av klubbens medlemmer som hadde gått jaktprøver inneværende sesong. Vinner av Trackeren ble Morten Opsahl.

—–

Velg kategori

Nyhetsarkiv