Skrivekurs med NKK i Rakkestad 4 februar

Noen av våre medlemmer i FOEHK som er interessert i skriverkurs??

Norsk Kennelklubb region Østfold inviterer til skriverkurs og FOEHK trenger bistand på dette på våre utstillinger fremover. Kurset passer for deg som skal jobbe på klubbens rasespesial eller som ønsker å jobbe på flere forskjellige utstillinger for å lære mer om hva som skjer inne i dommerteltet. 

På kurset gjennomgås hvordan systemet på utstilling er og hvordan dommeren setter premiegrader i de forskjellige klassene. Du lærer om programmet som brukes på iPad i ringen, om ord og utrykk som dommeren bruker under bedømming, både på norsk og på engelsk. Å jobbe som skriver er veldig lærerikt og anbefales til alle som er aktive i utstillingsringen.

Kurset blir holdt i Rakkestad Hundeklubbs lokaler på Monserud i Østbygda i Degernes Lørdag 4 februar kl 10-14. Adressen er Strømsfossveien 1027.

Kurset koster 250,- pr pers og inkl kaffe/te. Innbetaling på Vipps nr 760403 elle bank 9230.28.90228

For medlemmer i FOEHK dekker vi kursavgiften for de som gjør dette for å hjelpe oss på utstillingene fremover. Ta kontakt med leder.foehk@gmail.com, legg ved navn, kvittering for utbetalingen til kurset og kontonummer for refusjon.

Frist for påmelding er 1.februar. Bindende påmelding sendes til NKK direkte, dette gjøres på mail ostfold.region@klubb.nkk.no

Håper noen er villige til å ta kurset og hjelpe oss fremover på utstilling! 🙂

Se gjerne også igjennom noen fine e-lærings kurs på NKK sine hjemmesider: https://www.nkk.no/aktuelt/nye-kurs-i-nkk-akademiet-article188326-1398.html

 

Mvh Styret 

 

Velg kategori

Nyhetsarkiv