Vellykket årsmøte i FOEHK gjennomført 28.02.2024!

Årsmøtet 2024 ble gjennomført og ledet med stødig hånd fra Lasse Englund som hadde det ærefulle oppdraget som møteleder. Signert protokoll er linket til nedenfor. 45 medlemmer deltok på årsmøtet og møtets formelle del ble raskt gjennomgått med årsberetning, resultat og økonomistatus, virksomhetsplan og budsjett for 2024. Valg ble også gjennomført før vi på slutten av årsmøtet tildelte Morten Ødemark NEHK sitt hederstegn i Sølv for lang og tro tjeneste som blant annet tidligere leder i foreningen og leder av løshund komiteen.

FOEHK sitt styre takker for et flott årsmøte og ønsker nyvalgte representanter velkommen og ser frem til et godt samarbeid videre fremover.

I etterkant av årsmøtet ble det servert et godt bufè måltid med dessert før vi delte ut Vandrepokaler, trekning av Tracker halsbånd og utdeling av Championatskjold/premieskjold for 2023 sesongen.

Nedenfor er noen bilder fra premieutdelingen.

Bilde: En vakker bukett av stolte medlemmer med Championatskjold ervervet i 2023! Foreningen Gratulerer med flotte elghunder!

Bilde: Ann Helen Aabogen og Annika M Holth som fikk hver sin jubileumsbok for flott innsats under NM 2023 med 2 plass i NM for bandhund og UNM for løshund. Ann Helen Aabogen Haugaard og NO41388/21 Opsahlåsens Eira presterte en flott 2. plass i NM for bandhund i 2023 og Annika Martinsen Holth med Koimyras Gregers NO30702/20 slo til med en flott 2 plass! på UNM 2023 for Løshund.

Vinner av Løshundpokaler:

Vinner av «kombipokalen» (Beste utstilling og jaktprøve) Hâljumbergets Boo (Anita Skedsmo)

Vinner av pokalen for «beste hannhund» Koiamyra`s Jansan (Jan Birger Holth)

Vinner av Tuppas pokal (beste tispe) Briskebyens Tipp (Anita Skedsmo)

Vinner av Båndhundpokaler:

Vinner av Tallo kombipokal: Prøvens beste hund. NES TE Sala til Oddmund Karlsen 85p 1pr og CK og BIM på utstilling Høytorp fort.

Ny pokal: ARNE JAAVALLS POKAL til prøvens beste hund. NES TE Sala til Oddmund Karlsen 85p 1pr

Bilde: Anita Skedsmo og Jan Birger Holth. Pokalvinnere for de flotte løshundene sine!

Bilde: Morten Ødemark. Tildelt NEHK sitt hederstegn i Sølv i etterkant av det formelle årsmøtet for en årelang og tro tjeneste som leder av både FOEHK og Løshundkomiteen.

Bilde: Håkon Andersen og Gjermund Bønøgård. Vinner av Tracker for hhv verving av nye medlemmer (Håkon) og ved loddtrekning av alle som har gått løshundprøver i 2023 (Gjermund)

Velg kategori

Nyhetsarkiv